DOFs divisionsturnering:
Divisionsmatch d. 18 september i Asnæs Vesterskov.
Tilbage til nyheds-siden.
Et trin tilbage
OK Midtvest
Ballerup Ok
Allerød OK

Vi ses til divisionsmatch i 2012
Karl Aage

Det kom ikke som den store overraskelse at vi tabte alle tre matcher.
FSK Orientering  -
FSK Orientering  -
FSK Orientering  -

77 - 115
71 - 116
72 - 120 

Fra starten var vi ramt af afbud fra nogle af vores 'bedste kort', og for at kunne stille et fuldt hold måtte nogle af vores løbere løbe en længere bane end sædvanligt. Det lykkedes at stille med et fuldt hold, men vi havde ikke mange backup løbere. Der ramte os når en af vores løbere lavede en smutter (bom) var der ikke en anden der kunne overgå sig selv og lave et overraskende godt resultat (det plejer der at være).
Var det så en stor sportslig oplevelse at deltage?
Ja, af vores 49 tilmeldte deltagere meldte kun en afbud (pga. en skade). De resterende 48 kørte 1000 km (sådan føltes det i hvert fald), trodsede elementernes rasen (det regnede), overvandt en bevoksning af brændenælder og brombær og ikke mindst kæmpede sig gemmen mudrede moser, grøfter og stier.
Tom og hjælpere havde rejst et telt, så vi kunne klæde om i tørvejr og ikke mindst holde de mange medbragte kager tørre.
De barske forhold gjorde, at der blev bommet en del (det gjaldt også for de andre klubber), men gav det mismod i teltet? Overhovedet ikke.
Hvad med resultatet blandt de andre klubber?
Det var meget spændende med 2 til 5 points forskel.
Allerød Ok trak det længste strå, og rykker op sammen med OK Midtvest. Det betyder så at vi får fornøjelsen at møde Ballerup OK næste år i 3. division. Hvem de to andre klubber bliver afgøres senere.

Var divisionsturneringen 2011 tilfredsstillende?
Så absolut, vi opnåede vores (uopnåelige) målsætning som nr. 10, og kom til oprykningsmatch.
Jeg er ret sikker på, at FSK Orientering er klar til at yde et godt resultat i divisionsturneringen 2012.
Vi er FSK; vi går lige på!