Ny teknologi:
Du ser dette på en browser, der er det program der viser hjemmesider. Da der findes et utal af forskellige typer må de alle benytte et standard sprog kaldet HTML, så de kan vise den side du ønsker at se. Der er dog mindre forskelle mellem de enkelte, men i der store hele kan de alle benyttes.

MEN hvis designeren af en hjemmeside ønsker noget særligt f. eks. bevægelse, lyd og andet, kan man benytte andre programmer der så kan vises på de forskellige browsere (hvis de tillader dette).

FSK Orientering og de fleste andre har endtil nu brugt teknologien FLASH der har kunnet klare det ønskede ved at afspille noget der minder om en film. Man benytter et specielt program til at fremstille "filmen" og browseren bruger et andet program (flash player) til at afspille den.
FSK Orienterings hjemmeside benyttede FLASH til startbanneret med de "flyvende bogstaver".

MEN da browsere på mobile enheder IKKE kan vise FLASH og Microsoft har meddelt at de vil stoppe med FLASH må vi finde på noget nyt. Det er HTML 5 med Canvas. Da HTML 5 er gældende standard kan de fleste Browsere vise det meste af de mange nyere funktioner. Det gælder også mobile enheder.

Så pr. 7. november 2014 er banneret og alle andre sider ændret til bevægelse med HTML 5 og en lille ændring i design.